Autentificare

Adresa de e-mail:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Catalog produse
             
             
                 
  

Politica de Confidentialitate


Organic Gate S.R.L. este inregistrata la A.N.S.P.D.C.P. in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 23583.

Echipa Organic Gate SRL incearca sa protejeze cat mai mult dreptul la intimitate si la imagine al utilizatorilor site-ului organicgate.ro. Ne propunem sa va oferim dumneavoastra, utilizatorilor organicgate.ro, o experienta online sigura, care sa nu va afecteze in mod negativ viata personala. In acest sens, depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca informatiile pe care dumneavoastra le introduceti in baza noastra de date sunt folosite numai in scopurile pe care dumneavoastra le-ati avut in vedere. Suntem 100% contra spam.


Aria de acoperire a securitatii datelor cu caracter personal si a politicii `cookie`

Acordul de confidentialitate privind politica securitatii datelor personale furnizeaza informatii referitoare la „cookie” si acopera modul in care sunt prelucrate datele cu caracter personal care va pot identifica cand utilizati site-ul organicgate.ro (si toate sub-domeniile acestuia existente in momentul incheierii acestui acord precum si cele viitoare). De asemenea, se au in vedere si datele persoanelor juridice, partenere sau nu, care utilizeaza site-ul organicgate.ro. Acest acord de confidentialitate furnizeaza informatii referitoare la `cookie`, utilizarea lor de catre terti si modul de dezactivare.


Informatii generale colectate de organicgate.ro

In momentul inregistrarii pe site-ul organicgate.ro, prin crearea unui cont, prin accesarea, comandarea sau achizitionarea diferitelor produse organicgate.ro, ori prin activarea unor materiale promotionale sau publicitare, Organic Gate SRL va prelucra informatii cu caracter personal de natura sa identifice o anumita persoana.

 

In unele zone ale site-ului, organicgate.ro va cere sa furnizati date personale, incluzand numele dumneavoastra, adresa de livrare, adresa de e-mail, telefon, numarul cardului de credit, informatii de contact, informatii in vederea facturarii produselor organicgate.ro si alte informatii prin care va pot identifica.

 

Crearea contului dumneavoastra pe site-ul organicgate.ro si abonarea la serviciile organicgate,ro, faciliteaza accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal. organicgate.ro primeste si inregistreaza pe serverele sale informatii referitoare la adresa IP si informatiile cookie a site-ului solicitat de dumneavoastra.

 

organicgate.ro utilizeaza informatiile stocate - detaliile furnizate de dumneavoastra la inregistrare si activitatea desfasurata pe site-ul nostru - in scopul de a facilita accesul la acest site, de a imbunatati anumite produse si servicii si pentru a va informa referitor la ultimele produse si servicii de care sunteti interesat, in scopuri de statistica, marketing si publicitate.

 

Pentru utilizatorii care au facut comenzi pe www.organicgate.ro sau au creat un cont pe acest site si doresc sa nu mai primeasca informari pe adresa de e-mail sau telefonic, este necesara trimiterea unui e-mail la adresa contact@organic.ro cu titlul "Dezabonare comunicari organicgate.ro” iar datele dumneavoastra vor fi sterse din sistem.

 

Pentru utilizatorii abonati la newsletter, dezabonarea se poate face direct din ultimul newsletter primit pe adresa de email stocata de organicgate.ro. Dezabonarea se face automat.


Afisarea datelor personale in spatiile/domeniile publice ale organicgate.ro

Informatiile cu caracter personal publicate de catre utilizatori in locurile/spatiile publice apartinand organicgate.ro, cum ar fi forum-uri, chat-uri, liste de discutii, blog-uri (existente sau viitoare) pot fi copiate si stocate de catre terti asupra carora Organic Gate SRL nu are nici un control. Organic Gate SRL nu este responsabila pentru faptul ca terte parti utilizeaza informatii pe care le-ati postat sau le-ati facut disponibile in spatiile publice apartinand organicgate.ro.


Drepturile legale privind accesul, rectificarea, stergerea si opozitia privind prelucrarea datelor cu caracter personal 

Aveti dreptul legal de a accesa, corecta sau sterge datele dumneavoastra personale, precum si posibilitatea de a va opune prelucrarii acestor date,  pe care o puteti exercita in orice moment, prin urmatoarele modalitati:

- prin telefon, apeland la numarul urmator 0760 717 089;

- prin trimiterea unui e-mail la adresa: contact@organicgate.ro.

 

Colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal de catre organicgate.ro

Organic Gate SRL utilizeaza informatiile stranse de pe site-ul organicgate.ro, inclusiv datele personale, in scopul de a administra inregistrarea conturilor dumneavoastra, de a solutiona intrebarile dumneavoastra, de a imbunatati site-ul organicgate.ro, de a consulta utilizatorii in vederea cresterii calitatii produselor si serviciilor oferite. 

Totodata, scopul colectarii datelor este:

 

  • de informare a Utilizatorilor / Cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, respectiv la produsele achizitionate;
  • trimiterea de Newslettere si / sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS);
  • de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Utilizatorului / Cumparatorului in scopul cresterii calitatii produselor si a serviciilor oferite. 

 

Organic Gate poate furniza datele cu caracter personal ale cumparatorului altor companii cu care Organic Gate se afla in relatii de parteneriat, precum: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de plata/bancare, asiguratori etc., dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare.

Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

La inregistrarea in cont, v-ati exprimat acordul asupra utilizarii datelor dumneavoastra cu caracter personal, pentru a fi informati prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizarii site-ului organicgate.ro, noilor oportunitati oferite de organicgate.ro si asupra informatiilor aditionale care sunt in interesul dumneavoastra, precum si newslettere cu informatii utile. Utilizarea datelor cu caracter personal de catre organicgate.ro este in conformitate cu prevederile reglementarilor legale aflate in vigoare privitoare la protectia persoanelor, la prelucrarea datelor cu caracter personal si la libera circulatie a acestor date. organicgate.ro si terte parti (inclusiv Google) afiseaza anunturile organicgate.ro pe paginile web vizitate. Furnizorii terta parte, inclusiv Google, utilizeaza module cookie pentru a difuza anunturi pe baza vizitelor anterioare ale unui utilizator pe site-ul www.organicgate.ro.


Prin completarea datelor dumneavoastra in sectiunea de creare Cont utilizator si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dumneavoastra personale sa fie incluse in baza de date a Organic Gate S.R.L. si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre Organic Gate S.R.L. Prin citirea prezentului document, ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001, cu modificarile si completarile ulterioare, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. 

 

Dezvaluirea si transmiterea informatiilor cu caracter personal

organicgate.ro nu va transmite, prin nicio cale, catre terte parti informatiile dumneavoastra cu caracter personal. organigate.ro poate, totusi, transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri:

- Cu acordul dumneavoastra;

- Daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dumneavoastra;

- Putem transmite informatiile cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca:

(a) este prevazut intr-o dispozitie legala;

(b) protejeaza drepturile companiei Organic Gate SRL sau ale companiilor afiliate;

(c) previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala;

(d) protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;

(e) aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii, la solicitarea autoritatilor.

 - In cazul in care activitatile dumneavoastra.contravin termenilor si conditiilor statuate de Organic Gate SRL sau a instructiunilor pentru utilizarea produselor si a serviciilor;

- In cazul in care Organic Gate SRL fuzioneaza sau este achizitionata total sau partial de o alta companie, iar baza de date este transferata noului operator;

- In cazul in care Organic Gate SRL devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul, baza de date poate fi transferata doar cu acordul instantei.

In cazul in care va aparea una dintre situatiile mentionate mai sus, veti fi anuntat prin intermediul datelor de contact sau printr-un anunt postat pe site-ul organicgate.ro, dupa caz.


Dreptul dumneavoastra de a va modifica sau stege datele dumneavoastra detinute de organicgate.ro

Organic Gate SRL confera dreptul utilizatorului de a modifica sau sterge datele de contact inregistrate. 


Securitatea datelor

Pentru confidentialitatea si securitatea datelor, contul dumneavoastra este protejat de parola; organicgate.ro face toate eforturile necesare si foloseste ultimile tehnologii disponibile pentru a asigura protectia si securitatea datelor.

 

Feedback

organicgate.ro ofera posibilitatea utilizatorilor site-ului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.


Modificari ale politicii de confidentialitate

Daca vom considera ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. 


Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate, va rugam sa ne scrieti pe adresa de e-mail contact@organicgate.ro sau info@organicgate.ro.


Va multumim ca folositi produsele organicgate.ro. 

Va asiguram ca vom incerca sa va oferim intotdeauna cele mai bune produse si servicii.


spacer
Ne gasiti si pe
 Viziteaza site-ul organicgate.ro pe ShopMania
Website detinut de Organic Gate S.R.L., CIF: 36443912, Reg.Com: J40/11088/2016