Autentificare

Adresa de e-mail:

Parola:

Recuperare parola Creare cont

PRODUSE

  

MODALITATI DE PLATA 


Echipa Organic Gate va pune la dispozitie urmatoarele modalitati de plata: 


1. Plata online cu cardul (Visa / Maestro / Mastercard)

2. Plata online in 2 sau 3 rate fara dobanda, prin:

 • „Card Avantaj” de la Credit Europe Bank
 • Cardurile „Star BT” emise de catre Banca Transilvania
 • Cardurile „Bonus Card” emise de catre Garanti Bank
 • Cardurile emise de catre Alpha Bank

3. Plata prin OP (transfer bancar)

4. Plata prin ramburs    


Informatii suplimentare:


1. Pentru plata online cu card de credit / debit:

Daca ati ales metoda de plata "Card credit / debit" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit / debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa / Visa Electron si Mastercard / Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele Mobilpay, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul "3-D Secure" permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

Daca alegeti sa efectuati plata online cu cardul (Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro) veti fi redirectionat intr-o pagina securizata a procesatorului de plati online. 

Datele cardului de plata ale Utilizatorului / Cumparatorului nu vor fi accesibile si nici nu vor fi stocate de catre site-ul organicgate.ro, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Utilizatorul / Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.


2. Pentru plata prin OP (transfer bancar):

Pentru comenzi pentru care ati selectat metoda de plata prin transfer bancar (ordin de plata - OP), livrarea comenzii se va face doar dupa confirmarea creditarii contului Organic Gate S.R.L. cu suma transferata, intervenind un decalaj de 2-4 zile, in functie de banca care va procesa tranzactia.


Datele bancare necesare efectuarii platii catre Organic Gate S.R.L. sunt: 

Nume companie: Organic Gate S.R.L.

C.I.F. : 36443912

Cont bancar: RO14BTRLRONCRT0360962401 


Important! La completarea ordinului de plata la rubrica: (dupa caz) ”reprezentand”, "destinatia platii”, "valoarea reprezinta”  va rugam sa scrieti numarul facturii proforme, primita pe e-mail.  


 3. Pentru plata prin ramburs:

Plata se va efectua in numerar, catre curier, la momentul livrarii comenzii.

spacer
Contact
 • Distribuitori:
  0745.020.921
 • Comenzi online:
  0752.582.080
 • Marketing:
  info@organicgate.ro
 Viziteaza site-ul organicgate.ro pe ShopMania
Website detinut de Organic Gate S.R.L., CIF: 36443912, Reg.Com: J40/11088/2016
SSL