Autentificare

Adresa de e-mail:

Parola:

Recuperare parola Creare cont

PRODUSE

  

Livrarea Comenzilor


Pentru orice valoare a comenzii Organic Gate S.R.L. asigura Cumparatorului LIVRARE GRATUITA.


Organic Gate S.R.L va livra produsele cumparate intr-un termen de aproximativ 1-3 zile lucratoare de la incheierea contractului de vanzare-cumparare si anume:

 • In Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare;
 • In Romania: 1 - 3 zile lucratoare.

In cazuri temeinic justificate, termenul de livrare poate fi de maximum 30 (treizeci) de zile de la incheierea contractului. Termenele de livrare incep sa curga de la data incheierii contractului de vanzare, mai exact a transmiterii mesajului electronic pentru confirmarea Comenzii.


Produsele comandate de Cumparator in conformitate cu Termenii si Conditiile de Vanzare vor fi livrate la adresa indicata de Cumparator ca fiind adresa de livrare pentru respectiva Comanda („Adresa de livrare”).


In momentul livrarii, livrarea se face prin Urgent Cargus, Cumparatorului sau destinatarului Comenzii, iar acesta din urma semneaza o confirmare de primire. Aceasta confirmare de primire, face dovada livrarii de catre Organic Gate si a primirii de catre Cumparator sau destinatarul Comenzii a produselor comandate. Livrarea coletului nu poate fi contestata daca respectivul colet apare sa fi fost livrat, sistemul informatic al transportatorului facand dovada acestui fapt.


In cazul livrarilor prin Urgent Curier, daca Cumparatorul exercita dreptul de retragere din contractul de vanzare-cumparare in sensul returnarii produsului, Organic Gate S.R.L. suporta costul de returnare a produsului.


Cumparatorul sau destinatarul Comenzii este rugat sa verifice starea aparenta a coletului in momentul efectuarii livrarii.


Nu este permisa conditionarea de catre Cumparator primirii coletului sau achitarii prin ramburs a pretului comenzii de deschiderea coletului sau verificarea continutului acestuia.


In cazul daunelor vizibile ale coletului, Cumparatorul va refuza livrarea si va formula, clar si detaliat toate rezervele cu privire la eroarea constatata. Aceste rezerve trebuie scrise de Cumparator sau destinatarul Comenzii pe bonul de livrare al Urgent Curier.


Totodata, Cumparatorul va semnala obiectiunile si la numarul de telefon 0760 717 089.


In cazul constatarii erorii, in absenta operatorului de transport Urgent Curier, cum ar fi o eroare cu privire la colet (ex: colet deteriorat, colet deschis, urme de lichid, etc) sau la produsul (produsele) comandat(e) (ex: produs(e) lipsa, produs(e) deteriorat(e), va rugam sa semnalati pagubele sau lipsurile constatate, formuland reclamatiile la numarul de telefon 0760 717 089 sau prin e-mail la adresa de e-mail: info@organicgate.ro. Aceeasi procedura trebuie urmata si in cazul produselor lipsa sau deteriorate.

spacer
Contact
 • Distribuitori:
  0745.020.921
 • Comenzi online:
  0752.582.080
 • Marketing:
  info@organicgate.ro
 Viziteaza site-ul organicgate.ro pe ShopMania
Website detinut de Organic Gate S.R.L., CIF: 36443912, Reg.Com: J40/11088/2016
SSL