Autentificare

Adresa de e-mail:

Parola:

Recuperare parola Creare cont

PRODUSE

  

Politica de retur


Orice Cumparator de pe site-ul organicgate.ro poate sa isi exercite acest drept in termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii completand „Formularul de Contact” din aceasta sectiune. In acest formular, in sectiunea mesaj, va rugam sa precizati urmatoarele: numarul de factura, denumirea produsului/produselor si motivul returului.


Organic Gate S.R.L. va confirma Cumparatorului, fara intarziere, prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retur in termen de 2 zile lucratoare.  


Clientul se obliga sa returneze produsele catre Organic Gate S.R.L. intr-o stare perfecta si impecabila, nefolosite/netestate, cu sigiliul si ambalajul original, respectiv intr-o stare in care produsele pot fi comercializate din nou. Produsele vor fi returnate impreuna cu toate accesoriile, esantioanele / cadourile gratuite, in ambalajul original nedeteriorat la adresa: Bulevardul Pipera, nr. 1/I, Imobilul ADMIN, cladirea 2, birou 5, etaj 2, oras Voluntari, jud. Ilfov.


Organic Gate S.R.L. va suporta cheltuielile de returnare a produselor in cazul in care livrarea este efectuata prin Urgent Cargus, cu respectarea cerintelor de retur privind starea produselor.


Pentru a beneficia de returul gratuit al produselor, va trebui sa ne trimiteti inapoi tot continutul pachetului comandat. 


Tinand cont de conditiile de mai sus, noi vom rambursa in termen de 14 zile calendaristice orice suma pe care ati platit-o pentru produse, inclusiv costurile livrarii. Conditia este ca in aceste 14 zile, noi sa fi primit inapoi toate produsele. Altfel, vom amana rambursarea pana cand vom primi produsele.


Mai multe detalii despre retur puteti gasi in pagina de Termeni si Conditii a magazinului on-line organicgate.ro, pagina pe care va rugam sa o parcurgeti inainte de a face prima comanda sau ori de cate ori aveti nevoie de ajutor. Tot pentru a primi ajutor, ne puteti contacta oricand, folosind adresele de pe website.

Formular de contact
Nume:  Prenume: 
Telefon:  Email: 
Mesaj: 
Vreau sa ma abonez la noutatile si ofertele organicgate.ro
spacer
Contact
  • Distribuitori:
    0745.020.921
  • Comenzi online:
    0752.582.080
  • Marketing:
    info@organicgate.ro
 Viziteaza site-ul organicgate.ro pe ShopMania
Website detinut de Organic Gate S.R.L., CIF: 36443912, Reg.Com: J40/11088/2016
SSL