Autentificare

Adresa de e-mail:

Parola:

Recuperare parola Creare cont

PRODUSE

  Credem că frumuseţea stă în lucurile simple, neprelucrate, exact aşa cum natura ni le oferă. Preocuparea pentru ce e frumos şi sănătos ne-a condus către mici producători care, asemeni nouă cred că tot ceea ce avem nevoie se găseşte deja, este dat de natură şi nu un rezultat artificial. Alegem cu mare grijă produsele naturale pe care ţi le punem la dispoziţie în România, direct din depozitul nostru. Alegem doar cosmeticele ce respectă mediul înconjurător, toate vieţuitoarele de pe pământ şi în felul acesta pe noi înşine. Un produs este cu adevărat bun atâta timp cât nu dăunează sănătăţii sau Pământului. Şi credem că aşa e natural să fie toate produsele pe care le folosim!


Alegerile noastre ne definesc calitatea vieţii şi pe termen lung sănătatea. Credem şi acţionăm întocmai. De aceea, toate cosmeticele de aici sunt organice, se armonizează cu fiecare tip de piele şi mai ales au grijă şi de tine şi de mediul înconjurător - ambalajele sunt reutilizabile şi reclabile.

Până la urmă, criteriile noastre sunt simple: doar ingrediente certificate organic, obţinute într-o agricultură durabilă, care are grijă de pământul în care creşte planta, şi procesare manuală şi minimală, pentru a păstra cât mai mult din calitatea acestor ingrediente. Am adăugat acestor criterii şi nişte principii, în care noi credem şi pe care le sintetizăm în felul următor:Vegan întru totul

Da, avem produse care sunt cu adevărat bune. Nu doar că sunt minunate pentru orice tip de piele, dar nu folosesc nici un test pe animale. Nici măcar ingredientele, certificate organic nu sunt testate pe animale. Ne-am dorit să aducem în România cosmetice cu care noi ne simţim confortabil când le folosim şi astfel am ales numai produse care sunt în deplină armonie cu Pământul. Fiecare produs este acreditat de către PETA şi Leapping Bunny, două insituţii a căror standarde de calitate confirmă angajamentul cu care ne-am responsabilizat.

Dragoste pentru tot ce ne înconjoară

Visăm la o lume mai bună şi ne dorim să facem un viitor mai bun pentru generaţiile ce urmează. Acţionăm în fiecare zi în direcţia aceasta, şi astfel, toate cosmeticele sunt fără arome artificiale, iritanţi sintetici, atât de dăunători pentru piele. Am ales produse care se adaptează pielii sensibile ale bebeluşilor, tenului capricios şi provocărilor cu care se confruntă bărbaţii. Ingredientele folosite sunt toate certificate şi sunt: uleiuri esenţiale, unt de shea, plante şi mai ales dedicarea şi munca. Pentru o lume mai bună exact de ele avem nevoie.

 

Ana&Costin
 

 

spacer
Contact
  • Distribuitori:
    0745.020.921
  • Comenzi online:
    0752.582.080
  • Marketing:
    info@organicgate.ro
 Viziteaza site-ul organicgate.ro pe ShopMania
Website detinut de Organic Gate S.R.L., CIF: 36443912, Reg.Com: J40/11088/2016
SSL